KOKS gaswasser/scrubber RDR 4000


Omschrijving

De KOKS gaswasser, ook wel scrubber genoemd, wordt ingezet voor het zuiveren van de vrijkomende gassen uit de afblaas van de vacuümwagen.

Bij het vullen en overladen van vacuüm-/tankwagens wordt in de te vullen vacuüm-/ tankwagen meestal een groot gasvolume (pendelgas) verplaatst, respectievelijk afgezogen. Dit gasvolume is normaliter zeer sterk verontreinigd met vloeistofdampen. In de meeste gevallen bevatten deze dampen aanzienlijke hoeveelheden milieuverontreinigende stoffen, die niet in de atmosfeer terecht mogen komen. Vooral bij vacuüm-/tankwagens die voor een grote verscheidenheid aan chemicaliën ingezet worden, betekenen de belastende hoeveelheden gas een bedreiging voor het milieu en het bedieningspersoneel.

De KOKS gaswasser biedt de oplossing voor dit probleem door middel van twee achter elkaar geschakelde wasfasen. Beiden kunnen met verschillende wasmiddelen gevuld worden. In de regel kan een wasmiddelcombinatie gevonden worden, die alle gebruikelijke chemicaliën van een transporteur kunnen verwerken. Bij wijziging van het assortiment kan de gaswasser door eenvoudige vervanging van een of beide wasmiddelen aan de nieuwe omstandigheden aangepast worden.

Het grote voordeel van de gaswasser RDR 3500 ten opzichte van de RDR 2.500, is dat deze gaswasser uitgevoerd is om aan te sluiten op de vacuümpompuitlaat van vacuümwagens met een pomp van maximaal 3.500 m3/uur. Bij de gaswasser RDR 2500 kan een vacuümpomp met een maximale capaciteit van 2.500 m3/uur worden aangesloten.

Technische specificaties

Merk:KOKS
Type:gaswasser/scrubber RDR 4000
Aansluiting:6" Perrot (andere aansluitingen mogelijk)
Compartimenten:max. 600 liter wasmiddel per compartiment
Luchtdoorlaat:4.000 m3/uur
Plaatsing:

2-assige, verstevigde aanhanger

Extra voorzieningen (niet alle, optioneel):
:
:
vernevelaar
Hatz Silent Pack dieselmotor
centrifugaal pomp

Wilt u meer weten over dit product? Gebruik dan het onderstaande formulier om
contact met ons op te nemen.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon*
Telefoonnummer
E-mail adres*
 
Bericht
* Verplicht.    
KOKS gaswasser/scrubber RDR 4000

Foto's

KOKS gaswasser/scrubber RDR 4000 KOKS gaswasser/scrubber RDR 4000 KOKS gaswasser/scrubber RDR 4000

Wilt u meer weten over dit product, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u alles te vertellen over de KOKS gaswasser/scrubber RDR 4000

Telefoon: +31 (0)72 540 66 99
E-mail: info@aq-rent.nl
 
Wat anderen zochten:
Bundelreinigen Zuiginstallatie Mk3 Hidrodemolición 1000 bar Kehrmaschine Veegwerken Big bags afvullen Surface cleaning Sky-tipper Suurtehoimurointi Grind Schlammbehandlung Paint removal Cleaning Dry/wet vacuum cleaner Schlammsauger Hochstdruckreinigung Stoomcleaner Calamiteiten Orbimaster Gully sauger Puinzuigen Tube cleaning Korkeavesipaine Mts Suurtehoimuri Rental Warmtetauschern Servizi industriali Hoge druk vloeistof reinigen Tankwaschkopfe Hire Vacuum service Betonsanering Hydrocureuse Zuigtechnieken Industrieel Afbraakmaterieel Luftfördertechnik